Tankar från en lekplats

image

När årstiden ändras börjar jag tänka på förändring. Jag går förbi en lekplats och lägger mig i en stor gunga. Jag funderar på hur det kändes att vara ett barn, att gunga, att vara någon. Att jag inte mins hur det kändes att vara jag då. Vem var jag, vem är jag idag och vem vill jag vara? Jag blir det jag gör, så vad gör jag egentligen för att bli som mitt ideal. Jag känner att jag faller för mina egna svagheter och låter mitt låga jag råda. Inte bra… Detta kräver åtgärdsplan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>