prideveckans sista dag men arbetet fortsätter

Sitter hemma och pustar ut efter en vecka av pride och veckor av förberedelser. Jag känner mig överlag nöjd. Sista kvällen i tältet var helt fantastisk, massor av människor som uttryckte sin vilja att bli medlemmar. Seriösa samtal med personer som först verkade ha kommit in för att fåna sig och många spännande vändningar.

Paraden var även den en underbar upplevelse och Fi delen av tåget var otroligt rosa och snygg! Musiken var på topp och partyt oöverträffat. Till alla er som gick med oss och ni som hurrade när vi gick förbi skickar jag drösvis med kärlek! Vi blir fler för varje år, till 2014 kommer Fi delen av paraden vara så stor att man inte kan stå i början av den och se dess slut!

Jag kommer fortsätta jobba ett tag till, utvärdering och överlämning inför nästa år samt förvarande av alla grejer på ett bra sätt väntar. Fina lampskärmar, skyltar och inredning måste ju tas om hand så allt finns kvar.

Jag har hört ryktas om  att nästa års pridetält kanske äventyras av att kostnaden inte passar in i vår budget. Årets tält kostade 12 000kr vilket är massor av pengar för en organisation som inte får statligt stöd utan lever på medlemmars avgifter och donationer. Fortsätt skänka pengar till Fi på PG: 405753-5 så vi kan forsätta vara störst, bästa och vackrast på pride!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>