Pride och avslappning

Att kombinera Pride med avslappning är inte den enklaste av ekvationer. För mig är Pride så intimt förknippat med att jobba med Fi att jag har svårt att se Pride som en möjlighet att slappna av. Detta år trodde jag att det skulle gå eftersom jag dragit ner mitt Fi-arbete på pride till en enda aktivitet: utbildning av Fi-volontärer och eftersom detta är något som sker innan själva festivalen inbillade jag mig att jag i år skulle hinna njuta av att bara vara på pride, njuta av alla föredrag, krama alla människor och ha roligt.

I ärlighetens namn var detta kanske lite överambitiöst, jag känner mig stressad trots att jag egentligen inte har ett ansvarsområde som borde göra mig stressad. Idag har jag faktiskt spenderat hemma i ett försök att varva ner och njuta av morgondagen med nyfunnen kraft.

Just ja, en kul grej med volontärutbildningen var att jag fick testa att göra ett e-learning koncept vilket jag hoppas visar sig vara ett bra sätt för oss i Fi att internutbilda. E-learning känns som ett mycket bra verktyg för en organisation med stora möjligheter och lite pengar. På det sättet kan vi utbilda medlemmar över hela Sverige oavsett om de bor nära en stor lokalgrupp eller inte. Hoppas det slår väl ut, detta är piloten!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>