Planen för dagen

Då detta är mitt femte år i Almedalen känner jag mig ibland lite mätt på seminarier men idag blir det garanterat ett då abortfrågan ska debatteras klockan 13.00. Utöver det tänkte jag spana in Talesperson Stina Svenssons tal på Donners plats klockan 11.00 och senare idag är jag uppbokad på diverse mingel.

Morgonen ägnar jag åt mig själv, äter en nyttig frukost i Fi-huset, går igenom mail, vilar. Detta är ju trots allt min semester och lite måste även tiarafeminister ta igen sig (även om de inte gillar att erkänna det).

Gårdagens mingel var mycket lyckat men fantastiska besökare, ett liveband och tal från Talesperson Stina Svensson. Många kända ansikten men också mycket nya.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>