Linnéa: ledare, organisatör, inspiratör
Jag har jobbat mestadels i vården och lokaltrafiken men även testat saker som att vara telefonintervjuare och stå i café. De senaste åren har mitt arbetsliv mer och mer styrts mot min styrka för att leda, utbilda och organisera. 2013 tog jag ett stort kliv i livet, lämnade mitt trygga jobb för att studera, är nu klar och har en Fil.kand i genusvetenskap. Jobbar med utbildning på Samhall.
Hur jag än vrider och vänder på det så jobbar mitt hjärta för Fi.
Mer om mig kan ni läsa på min: LinkedIn profil

Fi

Jag har varit aktiv i Fi sedan starten 2005. Jag började i Fi Student och har därefter varit aktiv i många delar av Fi i olika uppdrag. Jag har varit riksdagskandidat både 2006 och 2010, jobbat med fundraising och material. Jag har alltid stått till Fi’s förfogande oavsett om det gäller att samordna valsedelsdistribution, hålla brandtal eller sy och måla kampanjmaterial. Just nu samordnar jag all valkampanjplanering i Stockholms län samt arbetar med kandidatstöd och utbildning. 
Till mina styrkor räknas min förmåga att tala, undervisa och se till att vårt material är både vackert och uppseendeväckande. Lägg till detta en brinnande passion så blir det uppenbart att Fi är mitt livs stora kärlek.