Min Fi-vecka 22

Veckans stora Fi aktivitet har varit att måla och sy en ny banderoll som ska användas på olika hbtq-festivaler runt om i landet 2013 och 2014. Det ska målas ytterligare en exakt likadan banderoll så att det inte blir kris när festivaler sammanfaller eller om det tar lite lång tid för en banderoll att komma “hem”. Idag på morgonen lämnade jag den till en Fi medlem som tog med den ned till Göteborg där den ska göra premiär i West Pride paraden.

Jag har även varit delaktig i att författa detta tiggarbrev som också är kopplat till vårt arbete med att arrangera hbtq-festivaler i hela Sverige (snälla skänk en slant). Jag sitter i den nationella samordningsgruppen för Fi-deltagande på dessa festivaler och gjorde det även förra året. Åren innan har jag varit involverad i att arrangera Fi-deltagande på Stockholm Pride.

Utöver det har jag ett mer långsiktigt projekt kopplat till e-Learning för Fi-medlemmar och har under den här veckan fortsatt att undersöka olika tekniska möjligheter för att få till det snabbt och smidigt men med hög kvalitet. Inget genombrott ännu men det rullar på.

Nästa vecka kör vi på med samordningsgruppsmöte för återstående hbtq-festivaler i år och kanske lite annat smått och gott. Häng på du också!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>