Livet är inte enkelt…

image

Livet är inte enkelt och för varje gång vi försöker inbilla oss att livet är något som flyter på fint utan att vi styr så bäddar vi för en smärtsam verklighetsbildsjustering. Själv har jag börjat fundera på drömmar, hur man som barn bytte drömmar för varje gång ens vyer vidgades men hur vi nu håller fast vid gamla drömmar som snuttefiltar. Rimligtvis borde vi fortsätta revidera våra drömmar när saker förändras. Så nu sitter jag här och försöker revidera allt jag tror att jag vill, alla mål jag strävar efter, varje dröm. Livet är inte lätt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>