Laddar för min pride-torsdag

Imorgon smäller det, fram till nu har mitt fokus varit inredning men imorgon är jag en del av aktiviteterna i schemat. Först 11.00 sitter jag i panelsamtal “Open the
doors to a trans-inclusive society!” i Pride house och sedan 16.00 är det dags för programpunkten:

16:00-17:00 Tiarafeministen spår din framtid
Är du också nyfiken på din feministiska framtid? Tiarafeministen Linnéa spår feministiskt tarot och avslöjar vad korten säger om ditt feministiska öde. Tider bokas i Fi-tältet, först till kvarn.
Plats: Feministiskt initiativs tält i Kungsträdgården

Detta är ju extra coolt eftersom DN på stan plockat ut tarot med tiarafeminsten som ett pride-måste. De skriver:

Vad kan vara bättre än att bli spådd? Att bli spådd av en tiaraprydd feminist såklart. Linnéa spår i feministisk tarot och berättar allt du behöver veta om ditt liv. Boka tid i Fi- tältet.

Jag spår även den tiarafeministiska framtiden på fredag. Jag fick frågan om det var seriöst eller en skämt. Det fanns en viss oro för att vi i Fi skulle stödja en bild av världen som uppbyggd på “flum” snarare än fakta. Jag är en 100% socialkonstruktivistik feminist som nog skulle bli ganska ledsen om folk lät något annat än deras vilja och ambitioner styra deras liv. Jag har “spått” i tarotkort i kanske 7år, kan jag förutsäga framtiden? Nej, men jag kan säga vad jag ser, jag tolkar det jag ser och personen framför mig och jag tror att det öppnar upp nya tankar för den som blir spådd och man kommer själv fram till en massa smarta grejer. När folk lämnar mig med en slags “wow´”-känsla har jag ofta ingen aning om vad det rör sig om, uppenbarelsen sker inom den som lyssnar på min tolkning och genom det själva tänker en ny tanke som gör att deras pusselbitar passar ihop bättre än tidigare. Det kan ge en indikation på vart personen är på väg, personen väljer sedan om detta är ett håll denna vill åt eller inte, om en inte vill röra sig i den riktningen så måste man förändra något i sitt liv. Ibland kräver det bara en tiarafeminist med tarotkort för att man ska förstå det…

Jag kan fördjupa mig mer i detta med tarot, flum och framtiden en annan dag. Nu ska jag sova och samla kraft inför min intensiva pride-torsdag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Laddar för min pride-torsdag

  1. Anneli says:

    Du är din mors dotter!!
    Bra skrivet om individens ansvar att göra egna val!! Lycka till och ha det så bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>