Konsten att slappna av

Duktig flicka som jag är har jag svårt att släppa jobb, Fi, måsten och borden och bara slappna av. Jag anstränger mig verkligen, jag skumbadar, lägger ansiktsmasker, smörjer in med lyxigt bodybutter och mysar i horisontalläge men jag uppnår inte önskad effekt.

Har nu bokat in mig på spahelg i hopp om att någon ska kunna knåda mig till människa igen.

Är så trött på att vara fast i duktig flicka facket och vill desperat ta mig loss. Hur tar ni er loss från könsroller och mönster från er uppfostran? Man borde ses och stötta varandra i kampen för att bli fri eftersom det är förbaskat svårt att förändra världen när sannolikheten att man går in i väggen innan man kommit halvvägs är så stor. Vi kan inte göra detta ensamma.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>