Konsten att räcka till

Idag vilar jag. Tanken var att jag redan idag skulle ha varit i Almedalen men efter diverse krångel med bokningar och annat så landade jag i att åka på tisdag istället. Det känns både bra och dåligt. Vemodigt att inte vara där hela veckan och missa måndagens fantastiska seminarier och mingel men samtidigt så är det nog bra för mig att få vila lite innan jag åker, ha tvättstugan och sova ut.

Jag älskar att jobba vilket i perioder gör det svårt för mig att orka med Fi i den utsträckning som jag vill. Nyligen tog jag några svåra beslut gällande mitt engagemang i Fi som gör att jag framöver kommer försöka hålla en lägre men också stabilare nivå som går hand i hand med resten av mitt liv. Tanken är ju att jag ska hålla mig vid liv länge nog för att krossa patriarkatet med strass och tiara, därmed får jag inte gå in i väggen. Men som sagt det är svårt, om jag kunde skulle jag jobba och hålla på med Fi hela tiden. Kroppen däremot verkar ha bestämt sig för att den vill göra saker som att sova, äta, vila och röra på sig för att må bra och då den i detta backas upp av både sunt förnuft och forskning tvingas jag böja mig för dess vilja. Typiskt!

Balans kan jag inte påstår att jag uppnått ännu även om jag jobbar på det. Två av sommarens tre semesterveckor går till Fi, Almedalen och Stockholm Pride samt en massa tid däremellan för att inreda årets pridetält.

Folk undrar ofta varför jag lägger så mycket tid och kraft på att sy, måla och fixa för att våra tält, vagnar, banderoller mm ska se snygga ut. I deras ögon är det kanske inte lika viktigt eller så kan de bara inte tänka sig att lägga ner den mängden av egen tid och pengar som det rör sig om. För min del är det däremot mycket viktigt. Jag vill att det ska synas på långt håll att Fi spelar i en annan liga än de övriga partierna, en plats där budskap, kreativitet och nytänkande samverkar till en helt ny dimension i politiken. För att uppnå det krävs en hel del jobb. Jag syr som en galning för att bli klar. Men det kommer att bli så snyggt att det är värt det =)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>