Inför pride

Befinner mig i den värsta inför-pride-stressen. Som ansvarig för inredningen av Fi-tältet i pride-park för 3e året i rad  syr, målar och shoppar jag dygnet runt. Jag har otroliga problem med vädret som vägrar vara svalt.

Tiarafeministens kryptonit är nämligen värme, jag kan inte vara i solen, njuta av fint väder. Så fort temperaturen går upp förvändlas jag till en svimmfärdig Linnéapöl… Att stå ute i solen går inte, missar demonstrationer och aktiviteter för att jag inte kan vistas i solen. Medan alla andra drömmer om mer sol och värme bönar och ber jag om moln och svala vindar.

Nåväl igår lyckades jag trots värmen handla tyg till pridetältet och åka till IKEA för att skaffa mer kuddar och annat som behövs. Har köpt två vita lampskärmar som jag tänkte måla rosa Fi-symboler på, borde bli hur snyggt som helst. Mängder av rosa tyger ska förvandlas till kuddar och överdrag.

Idag ska jag hämta en soffa till Fi-tältet, måla och sy, hämta grejer i Fi-förrådet och påbörja inredandet av tältet. Jag har lite tid på mig under måndagen också men sen ska allt vara klart. Crazy och mina stressnivåer är på topp. Dessutom måste jag hinna tvätta lite kläder så jag kan hålla den tiarafeministiska stilen hela veckan… Just nu känner jag mest för att köpa nya kläder istället, har aldrig gillat att ha tvättstugan.

Årets pride är gratis och jag hoppas att det innebär att vi alla ses i Fi-tältet!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>