Fint väder, nya tiaror och allmän tidsbrist i Paris

image

Tre hela dagar, totalt fem dagar. Det låter ändå som ganska mycket tid, låt er inte luras.
Att gå hela dagarna gör en trött, trötta personer sover på tok för länge på morgonen. Sen är det allt som finns att se, det tar en stund. Idag tog det oss hela eftermiddagen att gå motsvarande två stationer med tunnelbanan, gatan var nämligen kantad med butiker (jag köpte fyra nya tiaror). Notre Dame tog också merparten av en dag. Sen ska det ätas, och hittas platser att äta på. Igår var det i alla fall fint väder.

Kort sagt är tre hela dagar på tok för lite tid för att ens få en bra bild av Paris, jag har bara hunnit se fragment. Idag åker jag hem, i natt sov jag fjärde natten i spännande hotellsäng utan påslakan och bäddmadrass.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Fint väder, nya tiaror och allmän tidsbrist i Paris

  1. Hej! Kul att hitta till din sida, jag googlar just nu runt på feministiska bloggar och kollar vad jag kan hitta. Jag är aktiv i Fi Hudiksvall som vi just nu håller på att starta upp… mycket läsvärt här!! Ha’ det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>