Fi och fläng

En liten uppdatering för er som undrar vad som händer på den tiarafeministiska fronten. I världen händer det grejer, Fi växer så det knakar! Personer hör dagligen av sig till mig och vill hjälpa till med valrörelsen och självklart sätter jag dem i arbete direkt! Vi växer alltså både i antal och styrka, tack vara att det är så tidigt på året kommer det betyda massor för våra möjligheter att planera och genomföra en bra valrörelse. Det är verkligen nu det händer!

Utöver planeringen så ägnar jag mig åt att utbilda Fi medlemmar över hela landet. Utöver planer på webbkurser så blir det en del resande. Förra helgen var det kurs i Stockholm för kommun och landstingskandidater. Denna utbildning var en i raden av kurser för Storstockholms lokala kandidater, temat var denna gång Konsten att hålla torgtal. Denna helg reser jag till Umeå för att hålla kurs i organisationsutveckling och medlemsrekrytering. Soffhänget får vänta, nu är det valrörelse!

Vad gör en inte för Fi?

This entry was posted in Aktivism, Feministiskt initaitiv, Fi, Kurs, Stockholm, Tiarafeministen, Umeå, Utbildning, Val2014. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>