Att utmana sig själv

Jag skulle inte kalla mig teknisk, de enda personer som kallar mig teknisk är personer som är mer otekniska än jag och inte vet vart strömkabeln ska sitta i datorn. Med detta sagt så har jag trots detta arbetat som SharePoint administratör och byggt sidor och projektplatser och gjort lite småsaker här och där som jag kanske inte trodde om mig själv en gång i tiden.

Dock brukar jag alltid försöka leja ut de tekniska bitarna enligt devisen: “en ska göra det en är bra på”. Den här hemsidan har jag t.ex. inte byggt själv, inte heller valbloggen jag hade 2010. Just nu har jag en vän som sitter och hjälper mig bygga min nya hemsidesatsning. Allt detta till trots så håller jag plötsligt på att laborera i Open Atrium. Visserligen bara med out of the box grejer men i alla fall. Jag tänker att det handlar om att utmana sig själv och att om en inte hittar någon som kan göra det åt en (vilket då är fallet här, jag kan få support men inte leja ut det helt) och det en vill ha är tillräckligt viktigt så är det dags att lära sig.

På sätt och vis känns det bra, att inte vara teknisk är verkligen ett kors att bära i dagens samhälle där det känns som att varenda kotte kan bygga en hemsida i wordpress, skriva lite HTML osv. Jag avskyr ju att känna mig beroende så det blir ju väldigt snabbt problematiskt. Vem vet, jag kanske hittar en ny talang…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>