Att spara

Det finns många skäl att bli mer sparsam, allt från miljön till att våra resurser ska räcka till alla. Ett annat skäl är självklart vår egen privatekonomi.

Nu när jag inte längre jobbar skift har min inkomst krympt då jag inte längre får ob. Detta blev den sista puffen jag behövde för att göra några små förändringar i mitt liv. Den stora grejen är nog att jag har ett projekt som går ut på att äta upp all mat som finns hemma innan jag får köpa ny. Nu köper jag endast färskvaror som komplement till det jag redan har. Det sparar pengar och tvingar mig att uppfinna nya recept. Jag rekommendera det verkligen.

Jag försöker även rensa bland mina grejer och skänka bort det jag inte längre behöver. Jag försöker sy mer kläder istället för att köpa och jag har matlåda på jobbet.

Många av dessa saker är otypiska för mig. Matlåda var för bara ett år sedan mycket ovanligt. Nu står jag hemma och gör storkok på helgerna. Vi kan alla välja att göra en eller fler små justeringar i vår vardag för att minska det enorma resursslöseri som pågår i (väst)världen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Att spara

  1. Kelly says:

    c5h gud vad avundsjuk jag blir nu, vill oxe5 till Ullared NU !!! =) Jag ska dit i ebooktr om sessan tar flaska tills dess vill se4ga. Jag e4lskar geke5s det har verkligen allt och se5 billigt. Jag ff6rsf6ker e5ka dit minst 1-2ggr per e5r & de5 ge5r det en hel del pengar =) Se5 det e4r dags att bf6rja spara ff6r min del oxe5 nu. Hoppas ni hittar massa skojiga saker. =)KramKram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>